Hantverksministeriet erbjuder speciallösningar för interiör och exteriör, tillverkade för hand, i Västergötland. Vi formger och tillverkar bland annat inredningsdetaljer i "riktiga" material, så som metall och trä. Vi använder vårt kunnande för att gestalta kundens önskemål genom gjutning, smide, svetsning, träarbeten mrd mera. Vi tar oss an specialuppdrag och vi garanterar att vi levererar kvalité och originalitet. Hantverksministeriets mission är att genom hängivenhet till material och kreativitet leverera extraordinära lösningar och produkter, till extraordinära kunder.

"Med en bakgrund som bland annat textil- och läderhantverkare, produktutvecklare av dykdräkter, koordinator av forskningsprojekt inom smarta textilier samt meduppfinnare, medgrundare och vd för ett medicinteknisk bolag kan man nog dra slutsatsen att min drivkraft är nyfikenhet och lusten till att skapa. Vare sig det är hantverk, innovationer eller företag. Inom ministeriet bidrar jag med mina strategiska, ekonomiska och affärsmässiga erfarenheter och kunskaper."

 

 

Josefin Damm, CFO & affärsansvarig

"Mitt intresse och min fascination för naturvetenskap och historia har alltid inspirerat mig att arbeta med genuina tekniker och material. Utbildad möbelsnickare, smed, bronsgjutare med mera, med en Master of Fine Arts och flera år som lärare inom hantverk på eftergymnasial nivå. Med hjälp av de erfarenheter och kunskaper jag förskansat mig, vill jag erbjuda grymma föremål, formgivna och tillverkare för hand, av återvunna material, här i Västergötland, Sverige.

 

Richard Damm, VD & visionär

Handgjort i Västergötland

Copyright Hantverksministeriet AB